donderdag 18 juni 2015

Evidence beest, wat een feest! Ontwikkelingen in Evidence Based Logopedie

onderstaand is overgenomen van de site van de NVLF
 
18/06-15 13:25

Evidence beest, wat een feest! Ontwikkelingen in Evidence Based Logopedie

Symposium ter gelegenheid van de oratie van prof. dr. Ellen Gerrits
Voorafgaand aan de oratie van hoogleraar logopediewetenschap Ellen Gerrits organiseren de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie op 7 september 2015 het symposium ‘Evidence beest, wat een feest! Ontwikkelingen in Evidence Based Logopedie’.
Het symposium geeft een dwarsdoorsnede van actueel wetenschappelijk onderzoek binnen de logopedie en de ontwikkelingen die het komende decennium voor een verdere professionalisering zullen zorgen. De diversiteit aan invalshoeken binnen de logopediewetenschap wordt geïllustreerd door lezingen van logopedisten actief in onderzoek in binnen- en buitenland.
Zowel gevestigde namen als junior logopedie-onderzoekers krijgen het podium. Prof. James Law (Newcastle University) en dr. Carole Pound (Bournemouth University) verzorgen de keynote-lezingen. Daarnaast presenteren onder meer dr. Bea Spek (universitair docent Master EBP, AMC-UVA), Gerda Bruinsma, MSc. (promovendus Hogeschool Utrecht) en Maren van Rijssen (student logopediewetenschap) hun onderzoek.
Het symposium wordt gehouden op de locatie Leeuwenbergh in Utrecht en gaat vooraf aan de oratie ‘Van Logopedische Praktijk naar Logopediewetenschap’ die dr. Gerrits om 16.15 uur uit zal spreken in de Aula van het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht.
Symposium: 9.00 -15.30 uur
Locatie: Leeuwenbergh, Servaasbolwerk 1a, Utrecht
Kosten: € 40,- (studenten betalen € 20,-), inclusief lunch.
Oratie: 16.15-17.00 uur, aansluitend borrel
Locatie: Academiegebouw Universiteit Utrecht, Domplein 29, Utrecht
De oratie is vrij toegankelijk

Aanmelden
Aanmelden voor de oratie kan tot 28 augustus. Aanmelden voor het symposium kan tot 21 augustus 2015. Meld je aan via: http://oratiesymposiumellengerrits.wp.hum.uu.nl/

Evidence beest, wat een feest! Ontwikkelingen in Evidence Based Logopedie
Geen opmerkingen:

Een reactie posten