vrijdag 20 november 2015

Herfstmeeting Ugent 17 november 2015 programma

enthousiast en sympathiek als altijd reageerde Professor, sinds oktober 2015, Dr. Miet De Letter op het ingediende kant en klare project 'The Box Transparant' voor deelname aan de Herfstmeeting Ugent 17 november 2015. 

het project 'The Box Transparant' is een project voor personen met afasie en is op 7 oktober 2015 van start gegaan. aan het project nemen deel vijf personen met afasie. deze personen zijn in logopedische behandeling in de logopediepraktijk van Marianne van der Heijden, logopedist beeldend vormgever. tijdens het project vind zowel individuele begeleiding plaats op stoornisniveau en groepsbegeleiding op participatieniveau. Van der Heijden is géén afasietherapeut. behandelingen kunnen alleen per half uur worden gedeklareerd. het project wordt in eigen beheer uitgevoerd. de kosten van de andere disciplines zijn voor rekening van Van der Heijden.  

alle personen hebben reeds jaren afasie en konden  voor logopedie nergens meer terecht. de clienten zijn via mond op mond reklame aangemeld in de logopediepraktijk van Marianne van der Heijden in Gendt (NL). het project heeft vier begeleiders. de aanpak is multidisciplinair. Van der Heijden heeft het initiatief genomen tot dit project om te weten wat het effect is op de persoon met afasie wanneer de persoon zijn passie over een onderwerp kan delen met andere personen met afasie.Geen opmerkingen:

Een reactie posten